Workshops

Info Workshops

Heb je zin gekregen om het zelf eens te proberen? Doe dan mee aan een workshop “Iedereen kan schilderen”!

Tijdens de workshop maken de deelnemers een schilderij op doek van 40 cm bij

50 cm. Er wordt gewerkt met acrylverf. De onderwerpen kunnen heel divers zijn. Ik doe de deelnemers een aantal ideeën aan de hand waaruit een keuze gemaakt kan worden. Nadat het onderwerp is uitgekozen, vertel ik het één en ander over de verschillende schilder- en materiaaltechnieken en de reden waarom ik in de workshop voor acryl kies. Ook over kleurgebruik vertel ik iets. Dit neemt ongeveer een kwartier in beslag. Daarna gaan we aan het werk en geef ik aanwijzingen om tot een mooi resultaat te komen. Op verzoek kan er op basis van een thema een werkstuk gemaakt worden.

De workshops voor volwassenen zijn ingedeeld in 2 dagdelen van elk 3 uur: van 9.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 16.00 uur.

Aangepast aan de leeftijd van de kinderen leg ik uit hoe zij het beste een mooi schilderij kunnen maken. Ook over kleuren vertel ik hen in het kort iets. Het is ook voor de kinderworkshops mogelijk om aan de hand van een thema te werken.

De workshops voor jonge kinderen (van 4 t/m 8 jaar) zijn ingedeeld in 2 dagdelen van elk anderhalf uur: van 9.30 – 11.00 uur en van 13.00 – 14.30 uur.

Voor oudere kinderen (van 9 t/m 12 jaar) zijn de workshops ingedeeld in 2 dagdelen van elk 2 uur: van 9.30 – 11.30 uur en van 13.00 – 15.00 uur.

In overleg is het mogelijk om andere tijdstippen te reserveren. Als u een mailberichtje naar mij stuurt, kunnen we gezamenlijk bekijken wat de mogelijkheden zijn. Ook andere vragen kunt u mij via een mailberichtje (Contact) stellen.